Even voorstellen!

Welkom op Reis-Magazine.nl! Mijn naam is Erik van Wieren en deze blog is opgezet uit een interesse om te schrijven over reizen, vakanties, bestemmingen en natuurlijk om zoveel mogelijk tips te delen!

Er zijn al tal van reisblogs in deze wereld, maar toch wilde ik het proberen met een ietwat andere aanpak.

Ten eerste ben ik gewoon écht fan van schrijven. Ervaringen zijn er om te onthouden, en hoe doe je dit beter door je verhaal te vereeuwigen in schrift! Prachtig om dit te delen met anderen én altijd na te lezen voor jezelf :)

Als tweede: veel blogs op de markt zijn een beetje geboren en gegroeid naar 1 uit een dozijn. Bijna iedereen schrijft op dezelfde manier, met lijstjes en nog belangrijker: alles is positief!
Uit ervaring weet ik heel goed dat reizen niet alleen maar hemels is, noch alleen maar kommer en kwel. Reis-Magazine moet daarom een platform worden met zowel plus en minpunten, zodat reizen weer een geloofwaardig contentmedium krijgt!

Ten derde: veel blogs en blogeigenaren houden het recht bij zichzelf of bij vrienden om content te delen. Ik vind dat dit democratischer moet kunnen! Binnen reis-magazine ben je altijd vrij om je verhaal te delen als buitenstaander, of zelfs een sub-blog te beginnen. Uiteraard doen wij er alles aan om je blog ook goed vindbaar te maken op zoekmachines, zoals Google!

Veel leesplezier!

Geniet van Reis-Magazine.nl en laat je inspireren door onze verhalen!

Wil je zelf bijdragen? Kijk dan eens op onze gastbloggers pagina.

erik voorstellen reis magazine